În ce parametri se încadrează apa de îmbăiere de pe litoral

379
În ce parametri se încadrează apa de îmbăiere de pe litoral - plajaneptun20-1345041362.jpg
Turiștii care vin în vacanță pe litoral se pot scălda liniștiți în locurile de îmbăiere monitorizate de inspectorii Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța. Aceștia au analizat, săptămâna trecută, probe de apă din 25 de centre de recoltare amplasate în Năvodari, Mamaia, Constanța, Eforie și Costinești. Rezultatele au ieșit conforme normelor în vigoare, astfel că niciun loc nu prezintă vreun risc pentru constănțeni și turiști.

În data de 06 august, inspectorii DSPJ au analizat apa din Năvodari și au catalogat drept bună apa din Popas III Mamaia și drept excelentă apa de îmbăiere din Tabăra Delfi-nul, la Hanul Piraților, în campingul Marina Surf, campingul Pescăresc și în zona Perla Majestic. În aceeași zi, au fost recoltate probe din Mamaia, unde apa este excelentă în toate zonele monitorizate: Enigma, Estival, Vega, tabăra Turist, hotel Rex, Castel, Cazino, Aurora și Perla.

Apa de îmbăiere a fost analizată pe 06 august și în Constanța, în zonele Delfinariu și plaja Modern. Potrivit analizelor de laborator, calitatea apei este excelentă în aceste puncte. De asemenea, pe 08 august, inspectorii direcției au luat la control și apa din Eforie Nord, Eforie Sud și Costinești, unde analizele au arătat că apa este bună pentru îmbăiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Social : Gradul de ocupare pe litoral este de 100%
Vineri, 10 August 2012
Stire din Eveniment : Litoralul nelegiuiților
Pagina a fost generata in 0.3824 secunde