Încă 8 zile până la Neversea 2019. Brățări de acces din plastic și înregistrare online

421
Încă 8 zile până la Neversea 2019. Brățări de acces din plastic și înregistrare online - neversea1-1561498661.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare debutează, la Constanța, festivalul Neversea 2019.  Fanii festivalului pot să își realizeze deja check-in-ul și top-up online, accesând site-ul neversea.com sau direct din aplicația Neversea, pe Android sau iOS. 
Organizatorii recomandă posesorilor de bilete să aleagă opțiunea de check in și top up online. Pe lângă faptul că festivalierii se bucură de acces rapid în festival, în zona dedicată de unde se poate ridica brățara, aceștia pot evita și cozile de la Credit Points. Este important de menționat și faptul că check-in-ul online este gratuit, iar cei care își fac din timp check-in-ul online pot fi printre primii care își ridică brățara de festival. Posesorii biletelor trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. 


Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival, ridicarea brățării de la corturile de check-in se va putea face în perioada 2 - 3 iulie, între orele 14 și 22, urmând ca în timpul festivalului, accesul să se realizeze între orele 14 și 6. 


Sistem sigur de plată, cu card 
La fel ca și anul trecut, sistemul de plată, implementat prin sprijinul Raiffeisen Bank, este integrat cu sistemul de acces. Acest sistem integrat va aduce mai multă siguranță pentru festivalieri. Pentru prima dată la festivalul Neversea, brățara de festival va fi realizată din plastic reciclat - RPET. 


Organizatorii festivalului Neversea au pregătit peste 60.000 brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista 25 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă festivalierilor încărcarea brățărilor înainte de festival. 


Festivalul Neversea va avea loc în perioada 4 - 7 iulie, în Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3692 secunde