Încă două săptămâni de frig în apartamente

950
Deși toamna a venit foarte hotărâtă, cu temperaturi scăzute și ploi reci, constănțenii mai au de tremurat în apartamente. Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Constanța va începe probele la rece după data de 15 octombrie. Acestea vor dura aproximativ două-trei zile, iar, după această perioadă, în cazul în care condițiile meteo o impun, se va da drumul la căldură.
"Nu credem că vom avea probleme în timpul probelor, poate doar la instalațiile interne. Dacă apoi se vor înregistra timp de trei nopți consecutiv temperaturi mai mici de 10 grade Celsius, vom începe să furnizăm căldură. Am primit foarte multe solicitări la Dispecerat, mai ales din partea familiilor, cu vârste de 35-40 de ani, cu copii. În același timp, sunt foarte mulți președinți de asociații, mai în vârstă, care nu doresc să dăm încă drumul la căldură de teama costurilor ridicate la întreținere", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtătorul de cuvânt al RADET, Florin Rugină.
Reprezentantul regiei face apel către constănțeni să-și finalizeze până la data de 15 octombrie lucrările pe care le fac instalațiile interne. În cazul în care întâmpină probleme, ei pot solicita sprijinul echipelor RADET pentru a-i ajuta să încheie la timp reparațiile. "De asemenea, facem un apel către toți restanțierii la plata întreținerii să-și plătească datoriile cât mai curând, pentru a nu acumula sume din ce în ce mai mari și mai greu de plătit. Înregistrăm, în prezent, restanțe de peste 18 milioane de lei, CET ne presează să plătim contravaloarea energiei termice, iar noi nu reușim să încasăm", a mai explicat Florin Rugină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6599 secunde