Încă o biserică în Constanța. Iată unde va fi construită

735
Încă o biserică în Constanța. Iată unde va fi construită - incaobiserica-1561719282.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța supune dezbaterii publice un nou plan urbanistic zonal. Este vorba despre un anunț de intenție de elaborare a unui PUZ în vederea diversificării funcțiunilor pentru o bucată de teren de pe strada Munții Tatra nr. 45.


Inițiatorul noului PUZ este Arhiepiscopia Tomisului, prin Parohia Întâmpinarea Domnului, iar în argumentare se precizează că este necesară amplasarea unei biserici pentru enoriașii din zonă.


Constănțenii sunt invitați să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a PUZ-ului începând de astăzi și până pe 3 iulie 2019, la Primăria municipiului Constanța, bulevardul Tomi snr. 51, et. 1, cam. 121, biroul Strategii și Planificare Urbană.
Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare și vor fi transmise în scris prin e-mail la adresa [email protected], prin poștă, la adresa primăriei sau la Centrul de Informare Cetățeni.


Biroul Strategii Urbane va colecta eventualele opinii/observații formulate și le va transmite elaboratorului și inițiatorului, care argumenta eventuala preluare sau nepreluare a opiniilor, iar răspunsurile se vor expedia de Primărie prin poștă.


Se pare că biserica va fi ridicată în apropierea Liceului CFR, chiar pe terenul viran unde, ani de zile, au tot felul de adăposturi improvizate ale unor persoane aciuate în municipiul Constanța din alte localități învecinate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2019
Stire din Social : Bisericile, amendate de ISU Dobrogea
Pagina a fost generata in 1.5873 secunde