Încă un bloc între case, în cartierul Palazu Mare. Constănțenii, invitați să-și spună părerea

1751
Încă un bloc între case, în cartierul Palazu Mare. Constănțenii, invitați să-și spună părerea - incaunblocintrecasepalazumare-1574804745.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Palazu Mare sunt invitați să își spună părerea vizavi de inițiativa unui dezvoltator imobiliar de a ridica un bloc cu patru etaje pe un teren viran situat între străzile Corneliu Coposu și Eugen Lovinescu. 


C&C Real Ambient SRL a publicat un anunț de consultare asupra propunerilor preliminare pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui imobil cu demisol, parter și patru etaje, pentru locuințe colective, în cartierul Palazu Mare, pe strada Corneliu Coposu nr. 28, loturile 3 și 4, strada Eugen Lovinescu nr. 23A, lotul 2. Se cere reglementarea terenului pentru construirea unui imobil cu destinația locuințe colective. 


Conform planurilor, accesul către blocul cu demisol, parter și patru etaje se va face de pe alee privată, ce leagă străzile Corneliu Coposu și Eugen Lovinescu. Terenul vizat de investiția respectivă are ca vecini trei locuințe cu câte un etaj și mansardă, dar și un bloc cu trei etaje. Aleea privată ar urma să fie amenajată și ca acces auto, cu o lățime de șase metri. Parcările se asigură la subsolul imobilului, totalizând 43 de locuri, câte unul pentru fiecare apartament ridicat și șapte locuri suplimentare pentru vizitatori. 


La intrarea pe aleea privată va fi montată o barieră de acces. Din cei 1.242 de metri pătrați ai terenului unde urmează să fie ridicat blocul, 671 mp vor fi pentru construcții, 260 mp pentru circulații și 310 metri pătrați vor fi spații verzi. 


XXX 
Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor, disponibile la sediul Primăriei Municipiului Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 51, etajul 1, camera 121 - Serviciul Strategii și Planificare Urbană, până pe data de 6 decembrie 2019. De asemenea, observațiile vor fi trimise și prin poștă, la adresa Primăriei Constanța, sau la registratura Primăriei Municipiului Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City Park Mall. 


Serviciul de Strategii Urbane va colecta și va transmite inițiatorului și elaboratorului eventualele observații formulate. Răspunsul la observațiile transmise în scris va fi comunicat tot în scris de către reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5247 secunde