Încadrarea în grade de handicap se poate face și online

231
Încadrarea în grade de handicap se poate face și online - incadrareasursavideoblocksro-1580671780.jpg

Articole de la același autor

Dosarele pentru încadrarea în grade de handicap pot fi depuse și în format electronic, susțin reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța. "Vă facem cunoscut că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a implementat, în regim de urgență, următoarele măsuri: pentru corespondența electronică cu beneficiarii direcți, adulți și părinți/reprezentanți legali ai copiilor cu dizabilități, au fost create adresele electronice: [email protected] și  [email protected]. La adresele indicate, beneficiarii pot transmite, atașat, toate documentele necesare încadrării/reîncadrării în grad, însoțite de cererile tip (documentele ce vor fi atașate mesajului vor fi scanate în format pdf sau jpg, la o rezoluție de maximum 100dpi.


Facem precizarea că demersurile întreprinse sunt în conformitate cu prevederile legale în vigoare, respectiv Hotărârea nr 430/2008, pentru aprobarea Metodologiei privind organizarea și funcționarea comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap", au precizat aceștia.


De precizat că fiecare persoană care trimite un email la oricare din adresele menționate anterior va primi un răspuns automat prin intermediul căruia i se va confirma primirea e-mailului/mesajului transmis.


Cele două servicii specializate ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, vor proceda la: înregistrarea cererilor, informarea, în termen de cinci zile lucrătoare, tot prin intermediul adresei de e-mail, cu privire la numărul de înregistrare, data și ora programării la evaluare, și, după caz, completarea dosarului cu documente suplimentare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2841 secunde