ÎNCEPEM ANUL SUB INFORMARE DE VREME REA! Ce spun meteorologii

798
1
ÎNCEPEM ANUL SUB INFORMARE DE VREME REA! Ce spun meteorologii - iarnazapadaoamenizgribulitimasin-1451640799.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea, valabilă pentru toată țara, în intervalul 31 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016.

În intervalul menționat, vremea se va menține rece în toată țara, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineața și noaptea va fi ger în nord, nord-est și centru și local în restul zonelor, cu minime termice sub -10 grade, până în jurul a -18 grade în depresiuni. 


Temporar, vântul va avea intensificări pe crestele montane și în zona litoralului. Începând din noaptea de 2 / 3 ianuarie, aria ninsorilor va fi in extindere treptată.




harta zonelor afectate, sursa: ANM


Comentează știrea

stela
1 ianuarie 2016
doar acum

Lucru la domiciliu! Oferta noua! Cautam in toate localitatile tarii persoane serioase care vor sa castige bani in regim de colaborare. Asiguram: contract de comision, instruire gratuita, asistenta pas cu pas in desfasurarea activitatii. Cerinte: calculator, conexiune la internet, circa doua ore libere zilnic. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Decembrie 2015
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE COD GALBEN
Pagina a fost generata in 1.3088 secunde