Incidente și acccidente pe mări și oceane

185
Incidente și acccidente pe mări și oceane - incidentepemari-1503237670.jpg

Articole de la același autor

Bulk-carrier-ul "Royal Arsenal" a intrat în coliziune cu nava service "Al-Misbar", în canalul Khor Abdallah, imediat după plecarea din Umm Qasr. Accidentul a avut loc pe data de 19 august 2017, după-amiaza. "Al-Misbar", cu 21 de persoane la bord s-a scufundat. Doar zece dintre ele au fost salvate. Patru persoane și-au pierdut viața, iar șapte sunt declarate dipărute. 
★ ★ ★
Pe data de 18 august 2017, cargoul de mărfuri generale turcesc "Ikra" a raportat pătrunderea apei în sala mașinilor și existența pericolului de scufundare. Nava părăsise portul Iskenderun, fiind încărcată cu 3.230 de tone de oțel pentru Antalia. Zece membri ai echipajului au fost evacuați de Garda de Coastă a Turciei. Nava a fost remorcată până la Iskenderun.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale chinezesc "Xin Dong Yuan" a intrat în coliziune cu o altă navă comercială, pe 19 august 2017, în largul coastei de sud-est a insulei Pintang, din Strâmtoarea Taiwan. "Xin Dong Yuan" s-a scufundat la foarte scurt după impact. Doar patru dintre cei 13 membri ai echipajului au fost salvați, restul fiind declarați dispăruți, În operațiunea de salvare au fost angajate mai mult de 20 de nave și un elicopter.
★ ★ ★
Un tanc de produse petroliere și un bulk-carrier s-au ciocnit în seara de 17 august 2017, la 3,2 mile marine nord-est de Tompok Utara Light, la intrarea în Strâmtoarea Singapore, Marea Chinei de Sud. Ambele nave au suferit avarii. Au fost raportate scurgeri de petrol în mare. Cele două nave au fost aduse la ancora pentru investigație, iar proprietarii trebuie să depună cauțiune pentru eliberarea lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7416 secunde