INCREDIBIL/OZN, filmat deasupra Constanței

3569
20
INCREDIBIL/OZN, filmat deasupra Constanței - ozn-1334917860.jpg

Articole de la același autor

Un obiect zburător neidentificat, foarte luminos și multicolor, a fost surprins, noaptea trecută, de un constănțean cu o cameră de filmat. Martorul ocular spune că a observat, în jurul orei 22.00, o stea mai puțin obișnuită care licărea intens în mai multe culori și a decis să filmeze momentul. Obiectul neidentificat a putut fi văzut cu ochiul liber timp de aproximativ jumătate de oră, după care a dispărut de pe bolta cerească.

Mai jos puteți urmări filmarea:http://www.youtube.com/watch?v=PnSnF46IoGs

http://www.youtube.com/watch?v=t0SNjEYYzz0&feature=relmfu


Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ozn
20 aprilie 2012
ozn

si ce alcoolemie avea cetateanul regizor cand facea filmarea ???

Alex
20 aprilie 2012
ozn

Eu sunt cel care a filmat...lasa-mi o adresa de mail si-ti trimit brutul sa te joci cu el si sa te convingi. Nu pot sa-ti zic ce era, insa pot sa-ti zic ce nu era: -nu era Venus (Venus in momentul respectiv se pregatea sa apuna spre vest, obiectul l-am filmat spre SSV) -nu era o stea (stelele nu licare atat de intens si multicolor. -nu era un balon meteorologic, asta e clar. -nu era avion (statea pe loc, aparent se misca odata cu bolta cereasca) -nu era elicopter ( prea multe culori pentru luminile de semnalizare ale unui elicopter) P.S. Eu nu beau.

joe
20 aprilie 2012
ozn in Cta

Si anul trecut am vazut si nu eram singurul :) http://www.joienegru.blogspot.com/2011/11/ozn-deasupra-constantei.html

ET
20 aprilie 2012
OZN

Am venit gata extraterestrii sunt pe Pamant!!!!!!!!

Max
20 aprilie 2012
OZN nu inseamna neaparat o nava extraterestra!

OZN-urile sunt in general forme luminoase care se propaga in oglinda la o anumita altitudine. Pot fi orice fel de lumini aflate la distanta de zona observabila, care din cauze atmosferice deosebite, se ivesc pe cer in stationar sau in miscare. Ele apar ca in oglinda. Pentru amatorii de SF: stati linistiti, nu am fost inca vizitati de alte civilizatii! Asta nu inseamna ca ele nu exista...

bula
20 aprilie 2012
ozn

ALEX,DIN CAND IN CAND .........BEI , CORPUL UMAN ( TOT CE ARE VIATA) ARE NEVOIE DE LICHIDE, TU ALEGI CARE SUNT ACESTEA !!!

Răspuns la: ozn
Adăugat de : Alex, 20 aprilie 2012
Eu sunt cel care a filmat...lasa-mi o adresa de mail si-ti trimit brutul sa te joci cu el si sa te convingi. Nu pot sa-ti zic ce era, insa pot sa-ti...
Alex
20 aprilie 2012
ozn

lol? se propaga in oglinda? mai intai io zic sa inveti ce inseamna cuvintele pe care le folosesti. a propagaa reflecta in plus o reflexie nu se misca odata cu bolta cereasca(ma rog, pamantul se misca, dar noi percepem aceasta miscare ca fiind a stelelor)

Alex
20 aprilie 2012
lol

daca taceai, filosof ramaneai...

Răspuns la: ozn
Adăugat de : bula, 20 aprilie 2012
ALEX,DIN CAND IN CAND .........BEI , CORPUL UMAN ( TOT CE ARE VIATA) ARE NEVOIE DE LICHIDE, TU ALEGI CARE SUNT ACESTEA !!!
masina cu soldati
20 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

GlenGrant
20 aprilie 2012
Asta cu SMURD-ul...

Gogule , probleme ?

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8849 secunde