Infecţiile respiratorii au limitat accesul vizitatorilor în Spitalul Judeţean Constanţa. În ce intervale vă puteţi vedea rudele bolnave

453
Infecţiile respiratorii au limitat accesul vizitatorilor în Spitalul Judeţean Constanţa. În ce intervale vă puteţi vedea rudele bolnave - xvizitespital21-1673267739.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa a luat o serie de măsuri, în vederea prevenirii răspândirii infecţiiilor respiratorii. Toate acestea se întâmplă în actualul context epidemiologic, când numărul de cazuri de gripă şi viroze respiratorii este extrem de ridicat. Astfel, începând de marti, 10 ianuarie 2023, accesul vizitatorilor în unitatea sanitară va fi permis zilnic, doar între orele 13.00-15.00.

Totodată, în vederea protejării pacienților și a personalului medical, se interzice accesul vizitatorilor în secţiile cu risc: Neonatologie, Obstetrică- Ginecologie, Pediatrie, Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică.

„Venim în sprijinul pacienţilor internaţi în secţiile unde programul de vizită este suspendat, cu personal care va asigura serviciul de curierat, zilnic, în intervalele orare 11.00-12.00 și 16.00-17.00. Accesul vizitatorilor în salon este permis după cum urmează: un vizitator/pacient în saloanele cu trei paturi, pacienţii putând fi vizitaţi pe rând; un vizitator/pacient în saloanele cu un număr de 4-6 paturi, putând fi vizitaţi maximum doi pacienţi în acelaşi timp. Durata vizitei este limitată la 15 minute”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU, Crina Kibedi. Atenţie! Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata vizitei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6745 secunde