INFORMARE METEOROLOGICĂ DE INSTABILITATE ATMOSFERICĂ. Ne așteaptă ploi, vijelii și o răcire a vremii

2264
INFORMARE METEOROLOGICĂ DE INSTABILITATE ATMOSFERICĂ. Ne așteaptă ploi, vijelii și o răcire a vremii - 1instabilitateatmosfericameteoro-1470824750.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o informare meteo de instabilitate atmosferică. Așadar, în intervalul 11 august, ora 06 – 12 august, ora 15, la nivelul întregii țări se vor semnala fenomene precum  instabilitate atmosferică, disconfort termic și caniculă.


"Joi, 11 august, în vestul, centrul și nordul teritoriului vremea va fi instabilă și se va răci. Vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, care pot lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Pe spații mici cantitățile de apă vor depăși 30...40 l/mp. Începând din orele serii și până în după-amiaza zilei de vineri, 12 august, astfel de fenomene se vor manifesta pe arii extinse în regiunile sud-estice și estice precum și în zona de munte, cu precădere în Carpații Orientali.


În cea mai mare parte a Munteniei, în sudul Moldovei, precum și în Dobrogea continentală, în după-amiaza zilei de joi, 11 august, vremea va fi caniculară, cu maxime de 35...36 de grade și izolat, 37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Vineri, 12 august, vremea va deveni răcoroasă în toată țara.", potrivit ANM. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9119 secunde