Intervenție de urgență în Maramureș: Mocănița cu 200 de turiști a deraiat la Vișeu

201
Intervenție de urgență în Maramureș: Mocănița cu 200 de turiști a deraiat la Vișeu - mocanita15791000-1565451036.jpg

Articole recomandate

Locomotiva mocăniței care transporta turiștii pe defileul Văii Vaserului din Munții Maramureșului, a deraiat, sâmbătă. 12 turiști care se aflau în vagonul situat în spatele locomotivei mocăniței au fost transportați pentru îngrijiri medicale la spitalul din Vișeu.

"Cei 12 turiști care se aflau în vagonul din spatele locomotivei deraiate, care au suferit răni ușoare, escoriații sau atac de panică, au fost preluați de echipajele SMURD și Ambulanța Maramureș, fiind transportați la centrul de primiri urgențe al spitalului orășenesc din Vișeu de Sus. Starea de sănătate a pacienților este stabilă, aceștia beneficiază de îngrijiri medicale", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Oana Gonczi.

În momentul în care a deraiat locomotiva, în vagoanele trenului Mocănița se aflau aproape 200 de turiști români. La intervenție au participat trei echipaje SMURD, trei echipaje de la Ambulanță, patru voluntari ai Serviciului Județean Salvamont Maramureș și jandarmi montani.

Un reprezentat al Companiei Căilor Ferate Forestiere (CFF), care exploatează trenul Mocănița, a precizat pentru AGERPRES că în cel mai scurt timp va fi demarată o anchetă internă pentru a descoperi cauzele producerii incidentului feroviar.

Sursa: romaniatv.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.835 secunde