Timp de o săptămână

Întreaga Constanță se spală la lighean

1390
3
CET Palas a demarat, încă de săptămâna trecută, revizia anuală a rețelei de termoficare, motiv pentru care RADET Constanța a sistat furnizarea agentului termic primar pe Magistrala I.

Începând de astăzi, însă, vor rămâne fără apă caldă toți consumatorii din municipiul Constanța, căci este sistată furnizarea apei calde și către Magistrala II.

Astfel, nu vor avea apă caldă consumatorii Magistralei I - din zonele Anda, Km 4-5, Km 5, Viile Noi, Poarta 6, Spitalul CFR, Faleză Sud, Piața Farului, Abator, Gară, Spitalul de Boli Infecțioase, Policlinica 2, Casa de Cultură, Centru, Peninsulă, Tomis Mall, Piața Griviței, Piața Unirii, Poliția Municipiului, Casa de Pensii, Piața Chiliei, Tomis I, Tomis II, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Flămânda, Capitol.

De asemenea, se sistează furnizarea apei calde și către consumatorii din zonele CET, Medeea, Pod Butelii, Brătianu, Pod IPMC, Inel II, Inel I, Coiciu, Tomis III, Tomis Nord, Brotăcei, Cireșica, Parc Tăbăcărie, Delfinariu, Faleză Nord, Dacia.

Furnizarea apei calde, pentru întreg orașul, urmează să fie reluată vineri, 2 septembrie, la ora 6.00.

"Recomandăm consumatorilor ca, în acest interval, să verifice instalațiile proprii și să acționeze pentru remedierea lor. Pentru informații suplimentare și sprijin în situațiile complexe, consumatorii pot apela la dispeceratul unității, la telefon 0241/616.792 sau la Biroul de Comunicare, la telefon 0341/461.220", se arată în comunicatul regiei. 

Comentează știrea

lili b.
29 august 2011
radet

Nu inteleg ceva:de ce magistrala 1 se bucura de atentia speciala a radetului, adica apa calda lipsa 2 saptamani! sa va fie rusine radetzilor!

ionescu mirela
29 august 2011
Nu e corect

Nu e corect ca in zona cet magistrala 1 sa opriti apa de doua ori.Aveti o fixatie pt asta.mai scapati-ne de napasta asta cu opritul apei,revizia e inutila..si asa opriti apa de cate ori se strica ceva.

obositu
1 septembrie 2011
Jenant ptr. secolul XXI

Cei de la RADET se modernizeaza dar isi pastreaza metehnele din vremea lui Ceasca. Bineinteles, au si sprijinul necesar de la autoritatile locale, ca in alte orese mari nu cred sa mai fie primari inconstienti care sa accepte asa ceva. Iar initiativa asta cu orirea de doua ori a apei calde pe Magistrala I cred ca a fost demarata de vreun hanicapat mintal, altfel nu-mi explic. E ca si cum construiesti o casa, faci parterul si etajul 1, apoi darami atajul si faci etajul 1 si 2..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2532 secunde