Iohannis, la Constanța. Atenție, restricții de trafic în Peninsulă, astăzi!

240

Articole de la același autor

Piața Ovidiu din Constanța găzduiește, astăzi, începând cu ora 11, festivitatea de deschidere a anului universitar 2017 - 2018. Ceremonia va fi marcată de prezența președintelui României, Klaus Iohannis.


Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Constanța, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius", Universitatea Maritimă și Academia Navală "Mircea cel Bătrân". 


Astfel, accesul publicului în zonă va fi permis între orele 9.30 și 10.30. Pentru ca această manifestare să se desfășoare în condiții de siguranță, traficul va fi restricționat. Accesul autovehiculelor în Peninsulă, între orele 8 și 13, se va realiza prin prezentarea unui act de identitate din care rezultă că utilizatorul autoturismului domiciliază în zona afectată de restricții (în cazul riveranilor) sau al unui permis de trecere - pass eliberat de autoritățile locale. 


Mașinile care aprovizionează agenții economici aflați în zona de siguranță vor avea acces doar până la ora 7.00 a.m. De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice/persoanelor invitate/acreditate să participe la acest eveniment. 


Pentru evitarea aglomerației și crearea de ambuteiaje în trafic, între orele 9 și 13, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța va asigura transportul persoanelor care vor participa la acest eveniment, prin prelungirea liniilor de autobuze 42 și 48 până la Poarta 1. 


În acest context, reprezentanții Primăriei municipiului Constanța recomandă constănțenilor care vor lua parte la evenimentul organizat astăzi, în Piața Ovidiu, să folosească mijloacele de transport în comun ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel, se vor evita blocajele auto în zona peninsulară a orașului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4996 secunde