Îți faci cont să plătești taxele online și primești un cadou

983
Îți faci cont să plătești taxele online și primești un cadou - spit-1484218836.jpg

Articole de la același autor

Contribuabilii care își vor crea cont E-tax în anul 2017, precum și cei care sunt utilizatori E-tax vor primi brelocuri "SPIT online" prevăzute cu fise pentru deblocarea coșurilor de cumpărături din supermarketuri.


În cazul utilizatorilor deja înregistrați expedierea brelocului se va face la adresa de corespondență declarată în evidențele fiscale, iar persoanelor care își crează cont E-tax în anul 2017, predarea brelocului se va face la solicitarea/eliberarea userului și parolei pentru accesarea contului la ghișeele instituției.


SPIT pune la dispoziție mai multe servicii online, în scopul reducerii timpului de transmitere a informațiilor, simplificării serviciilor publice oferite și eficientizării activității instituției. Astfel, puteți face online plata impozitelor, prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției, puteți viziona patrimoniului, dar și plățile efectuate. De asemenea, aveți posibilitate de a plăti online amenzile.
Cei care doresc, au posibilitatea de a obține online certificatele fiscale ce pot fi folosite în alte scopuri decât pentru înstrăinarea bunurilor și declarațiile de impunere. Prin etax Mobile se pot face plăți prin intermediul telefonul mobil, prin intermediul aplicației E-Tax Mobile SPIT, dezvoltată pentru Android și iOS. Tot online puteți să vă Înscriere în înscrieți în audiență la unul dintre șefii de compartimente ai SPIT, puteți să verificați stadiul documentelor înregistrate, certificatul fiscal sau autenticitatea fișei de înmatriculare auto.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9714 secunde