ITM. Amenzi pentru angajatorii care nu au grijă de salariați, pe timp de caniculă

128
1
ITM. Amenzi pentru angajatorii care nu au grijă de salariați, pe timp de caniculă - canicula-1438862810.jpg

Articole de la același autor

Pentru că luna iulie a fost foarte caldă, pe alocuri caniculară, inspectorii de muncă au vrut să se asigure că angajatorii asigură condiții umane de muncă salariaților. Așa că au verificat 1.526 de firme, cărora le-au aplicat 536 de avertismente și amenzi de peste 70.000 de lei.


Inspectorii de muncă au depistat numeroase cazuri în care nu erau respectate prevederile referitoare la asigurarea măsurilor minimale pentru ameliorarea condițiilor de muncă și pentru menținerea stării de sănătate a lucrătorilor. Unii angajatori nici măcar nu asigurau apa minerală în cantități corespunzătoare. 


Controalele vor continua și luna aceasta, având în vedere că meteorologii anunță în continuare temperaturi foarte ridicate.



Comentează știrea

Roxana
6 august 2015
Lucrezi part-time si castigi suplimentar!

Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4818 secunde