ITM. Vezi aici câți constănțeni au fost prinși muncind la negru

284
1
ITM. Vezi aici câți constănțeni au fost prinși muncind la negru - itm6-1401889601.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța a continuat, în luna mai, activitatea de control și verificare a societăților comerciale, care își desfășoară activitatea pe raza județului Constanța.
Controalele au avut ca obiectiv verificarea respectării prevederilor legale din legislația muncii și securitatea și sănătatea în muncă a salariaților.
În acest sens, corpul de control Relații de Muncă din cadrul I.T.M. Constanța a verificat un număr de 608 agenți economici din care 84 au fost sancționați, aplicându-se 72 de amenzi în valoare de 895.900 lei și 12 avertismente. De asemenea, au fost dispuse un număr de 541 măsuri cu termen de remediere a neconformităților constatate în urma verificărilor. Au fost depistate 198 de persoane care lucrau fără a avea încheiat contract individual de muncă. Pentru doi angajatori cu un număr de 15 respectiv 27 de persoane care lucrau fără forme legale de angajare, a fost sesizat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Constanța pentru a stabili dacă aceștia se fac vinovați de încălcarea prevederilor art. 264 (3) din Legea nr. 53/2003.


Comentează știrea

see this
19 iulie 2014
see this

good replica hermes bags Stiri Social : ITM. Vezi aici câți constănțeni au fost prinși muncind la negru | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online see this http://afnio.com/hermes-handbags/hermes-evelyne-wallet-replica-hermes-kelly-bag-buy-7792.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3508 secunde