Vineri, 13 martie,

Job Club de informare privind serviciile europene pentru ocuparea forței de muncă

531
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța (AJOFM) organizează un Job Club de informare privind mobilitatea forței de muncă națională sau europeană.
Fiind membru EURES, agenția cooperează cu serviciile publice de ocupare a forței de muncă din statele membre ale spațiului economic european și organizațiile implicate pe piața muncii.
EURES este un serviciu gratuit care se adresează tuturor celor care doresc să obțină informații legate de Uniunea Europeană, despre drepturi, locuri de muncă vacante în statele membre EURES, sprijină angajatorii care doresc să recruteze forță de muncă, oferă informații despre securitatea socială, fiscalitate, condițiile de muncă și de viață din țările membre EURES.
Grupurile țintă sunt absolvenții, șomerii, angajatorii, partenerii sociali și multiplicatorii, persoane angajate care doresc să lucreze în altă țară, patronatele.
Pentru a contacta serviciul, puteți accesa site-ul www.eures.anofm.ro sau vă puteți adresa consilierului EURES din cadrul agenției.
Evenimentul va avea loc vineri, 13 martie, începând cu ora 11,00, la Hotel Dacia Sud din Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5409 secunde