Kaufland își face piață de pește. Iată cum se va face accesul din b-dul Brătianu

1705
3

Articole de la același autor

Pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona ICIL, a apărut, ca peste noapte, o alee către magazinul Kaufland. Soluția a fost necesară pentru a asigura accesul mașinilor de aprovizionare pentru viitoarea Piață de pește care se va deschide în incinta supermarketului.  Muncitorii au desființat o parte din trotuar, imediat după stația autobuzului 48 și au făcut o alee de aproximativ 50 de metri lungime. "Lucrarea este pe bani privați. Stația autobuzului 48 rămâne pe loc. Cei de la Kaufland și-au făcut doar intrare să nu blocheze stația. Au cerut voie să facă o rampă de descărcare, dar aceasta nu se putea face chiar unde opresc autobuzele, atunci au venit cu această alee de acces", a declarat, pentru "Cuget Liber", inginer Mugur Voinescu, direc-torul adjunct la S.C. Confort Urban S.R.L.

Comentează știrea

popescu vasile
4 noiembrie 2013
respecta vecinii !

Peste noapte a modernizat Kauflan si parcarea. Utilajele din imaginile de mai sus au lucrat o luna intre orele 22 - 7 pentru ca parcarea sa arate ca astazi ! Noaptea de duminica a fost prima din ultimele 30 in care nu si-au ambalat motoarele camioanele si celelalte utilaje. Sper ca marcajele sa le execute ziua - sa fie liniile drepte !

dsds
5 noiembrie 2013
cs

cred ca in prima faza isi respecta clientii, de acolo vin banii.

scoala nr.13
5 noiembrie 2013
catalog

domnilor redactori, pe domnul inginer,de la CONFORT URBAN,ERA strigat la catalog ,VIONESCU FLORIN MUGUREL.niciodata nu a fost folosit in viata de elev,al doilea nume de botez.spre instiintare si celor de la cotidianul TELEGRAF.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6459 secunde