Klaus Iohannis: "Am solicitat să ne ocupăm cu precădere de categoriile mai vulnerabile"

232
Klaus Iohannis:

Articole recomandate



Președintele Klaus Iohannis le-a solicitat membrilor Guvernului, la ședința care a avut loc la Palatul Cotroceni, să se ocupe cu precădere de categoriile mai vulnerabile de români, arătând că măsurile în aceste cazuri vor fi aprofundate zilele următoare, conform agerpres.ro.


"În finalul ședinței - și asta vreau să subliniez - am discutat pe larg măsurile de protecție socială care se impun în această perioadă, plățile pentru șomaj tehnic care trebuie să vină la timp, plățile pentru șomaj care trebuie efectuate la timp, alte măsuri care se impun în cămine pentru bătrâni, în diferitele situații și am solicitat să ne ocupăm cu precădere de categoriile mai vulnerabile, unde vom aprofunda măsurile în zilele următoare", a spus șeful statului.


El a reiterat apelul privind respectarea normelor de igienă și de distanțare socială.


"Dragi români, respectați măsurile impuse de autorități. Vă asigur că împreună vom trece peste această perioadă grea", a afirmat Iohannis.


Șeful statului a avut marți o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0594 secunde