Klaus Iohannis: "Din păcate, lucrurile în continuare vor fi mai grave"

279
Klaus Iohannis:

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că lucrurile vor fi în continuare mai grave și se așteaptă la o creștere a numărului bolnavilor, însă a spus că statul se pregătește din ce în ce mai bine pentru a trece de această perioadă foarte grea, potrivit Agerpres.

"Este o perioadă grea, este o perioadă foarte grea. Din păcate, și asta ne spun experții, lucrurile în continuare vor fi mai grave. Ne așteptăm, din păcate, la o creștere a numărului bolnavilor, dar vedem cu toții că și statul se pregătește din ce în ce mai bine. Îmi doresc foarte mult ca și românii să fie din ce în ce mai bine pregătiți și să respecte aceste norme. Împreună vom trece prin această criză", a afirmat șeful statului.

Iohannis a făcut apel la cetățeni să respecte normele de igienă și să evite contactul cu alți oameni. "Oricât de bine ar fi pregătite autoritățile, și sunt bine pregătite, o parte semnificativă revine fiecărui român în acest demers de a preveni răspândirea coronavirusului. Este foarte, foarte important - și o să repet acest lucru la fiecare declarație pe care o fac - evitați contactul cu alți oameni, evitați să vă atingeți, să vă îmbrățișați, evitați cu orice preț să vă întâlniți într-un loc cu mai mulți oameni! Respectați toate normele de igienă! Oricât de paradox ar suna, cel mai important lucru este să ne spălăm foarte des pe mâini, să evităm să ne atingem fizic cu alte persoane", a adăugat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a efectuat, sâmbătă, o vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat în incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie "Ana Aslan" Otopeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2502 secunde