Avocatul Poporului, cu ochii pe drepturile oamenilor, în perioada stării de urgență

270
Avocatul Poporului, cu ochii pe drepturile oamenilor, în perioada stării de urgență - avocatulpoporului-1584730195.jpg

Articole de la același autor

Avocatul Poporului monitorizează cu atenție aplicarea măsurii de stare de urgență, în această perioadă, atât prin structura centrală și structurile teritoriale ale instituției.

"Facem apel la persoane să semnaleze telefonic, prin mail, poștă sau fax orice acte sau fapte în legătură cu care există suspiciuni privind eventuala încălcare a unor drepturi sau libertăți fundamentale", a anunțat coordonatorul Biroului Teritorial Constanța al instituției Avocatul Poporului, consilierul Mădălina Botină. Potrivit acesteia, după încetarea stării de urgență, va fi întocmit un raport în care vor fi analizate măsurile luate în această perioadă și modul în care au fost puse în aplicare.

Biroul Teritorial Constanța al instituției Avocatul Poporului are sediul în municipiul Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 7 bis, în incinta Camerei de Conturi Constanța, și are în competență teritorială județul Constanța și județul Tulcea.

Numărul de telefon sau fax al Biroului Teritorial Constanța este 0241/550.544, iar adresa de e-mail este [email protected]. Activitatea de acordare a audiențelor la sediul biroului este suspendată pe toată durata de instituire a stării de urgență, persoanele interesate având posibilitatea de a ne transmite petiții prin mail, poștă sau fax.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9193 secunde