Klaus și Carmen Iohannis s-au plimbat cu barca în Delta Dunării

186
Klaus și Carmen Iohannis s-au plimbat cu barca în Delta Dunării - img-1693571297.jpg
Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, s-au plimbat cu barca vineri în Delta Dunării, în contextul vizitei pe care o efectuează acolo cuplul prezidențial cu ocazia Zilei Rezervației Biosferei Delta Dunării.


Klaus și Carmen Iohannis s-au plimbat cu barca, vineri, în Delta Dunării
Vizita fusese anunțată de joi de Administrația Prezidențială, care susține că evenimentul „confirmă preocuparea constantă a Președintelui Klaus Iohannis pentru problematicile legate de mediu, conservarea biodiversității și limitarea efectelor schimbărilor climatice la nivel național și internațional”.


„Vizita Președintelui României are inclusiv rolul de a contribui la găsirea unor soluții pentru provocările pe care le întâmpină Delta și la mobilizarea actorilor relevanți în implementarea unor măsuri optime. În acest sens, Președintele Klaus Iohannis se va întâlni, la Tulcea, cu autorități centrale și locale, reprezentanți ai mediului științific și neguvernamental, pentru că protejarea Deltei Dunării are nevoie de implicarea tuturor, dincolo de apartenențe politice și de priorități pe termen scurt”, mai susține Administrația Prezidențială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5842 secunde