La Murfatlar se extind sistemele de alimentare cu apă potabilă și canalizare

364
S.C. RAJA S.A. Constanța a demarat proiectul de extindere a rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare în orașul Murfatlar.
Proiectul, care este implementat și realizat de RAJA Constanța cu finanțare exclusivă de la Consiliul Județean Constanța, cu-prinde extinderea sistemu-lui de canalizare pe șapte străzi și extinderea sistemului de alimentare cu apă pe două străzi, termenul de finalizare al lucrărilor fiind 30 mai anul curent. Astfel, în aproximativ trei săptămâni, străzile Basarabi, Viile, General Milea, Salcâmilor, Ion Creangă și Calea București vor avea sistem de canalizare, iar străzile Făgetului și Mălinului vor beneficia atât de sistem de alimentare cu apă, cât și de rețea de canalizare, a precizat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al regiei. Pentru ca întregul proiect să fie finalizat conform termenului de 30 mai anul curent, lucrările au demarat astăzi pe cele două străzi Făgetului și Mălinului pe care se fac extinderi de rețele de apă, dar și de canal.
La demararea lucrărilor au luat parte și reprezentanții Primăriei Murfatlar, printre care s-a aflat și primarul Nicolae Crivineanu, care a subliniat importanța acestui proiect pentru localitate, dar a asigurat și reprezentanții societății RAJA S.A. Constanța că Primăria Murfatlar va susține toate proiectele de acest gen din localitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0936 secunde