Dacia Mioveni - CSV 2004 Tomis, în play-off-ul DA1 feminine

"Sirenele" constănțene scapă de chinul din campionat

259
Echipa CS Volei 2004 Tomis Constanța va susține, în week-end, ultimele două partide din faza a treia a play-off-ului Diviziei A1 feminine. Jucătoarele antrenate de Aleksandar Boskovic vor disputa, la Mioveni, sâmbătă și duminică, meciurile doi și trei din finala pentru locurile 7-8, în compania formației locale, Dacia.
În prima întâlnire, desfășurată săptămâna trecută, în Sala Spor-turilor din Constanța, "sirenele" s-au impus clar, cu scorul de 3-0, dar finala nu este nici pe departe jucată. Litera regulamentului va fi aplicată de brigada de arbitri Vișan / Becico.
Indiferent de rezultatul de la Mioveni, CS Volei 2004 Tomis va încheia campionatul departe de obiectivul stabilit (locurile 1-4), fiind una dintre decepțiile sporturilor de echipă din Constanța.
x x x
Reprezentativa de volei masculin a României a învins, joi seară, în deplasare, selecționata Luxemburgului, scor 3-0 (25-23, 25-12, 25-14), în manșa întâi a primului tur preliminar al Campionatului European 2008 / 2009. Returul va avea loc duminică, 11 mai, de la ora 18, la Ploiești.
Foarte aproape de a elimina Luxemburgul, tricolorii sunt în fața calificării în runda a doua a preliminariilor CE, fază constituită din două turnee, disputate în compania naționalelor Ucrainei, Cehiei și Slovaciei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5793 secunde