LA UN PAS DE TRAGEDIE, LA CONSTANȚA / Mama lui Sevil Shhaideh, accidentată la locul de muncă

6511
6
LA UN PAS DE TRAGEDIE, LA CONSTANȚA / Mama lui Sevil Shhaideh, accidentată la locul de muncă - teatruldepapusi1-1505902499.jpg

Articole recomandate

Mama vice prim-ministrului și ministrului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh a suferit un accident de muncă la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare".


Geambec Muezel, în vârstă de 80 de ani, este angajată de ani de zile în funcția de casier-organizator la renumita instituție de cultură constănțeană. Accidentul a survenit în timpul manevrelor de încărcare a decorului în remorcă.


Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale. 


La ora actuală, accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către teatru. După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuata corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.


Comentează știrea

cititor
20 septembrie 2017
mama Sevilei Shhaideh

La varsta de 80 de ani mai poate lucra ??? Sunt atatea persoane care au nevoie de un servici , iar dansa lucreaza si ia si pensie !!!! Ce bine ca ai o fiica unde trebuie !!!!???

ciupi
20 septembrie 2017
povata

Recititi ,sau cititi Cainele si catelul ,fabula srisa de Grigore Alexandrescu prin anii 1800 si o sa vedeti ce bine se potriveste astazi l

Greti Manea
20 septembrie 2017
Super

O comisie numita de catre teatru?! Pai or sa zica ei vreodata ca au fost de vina? Directorul teatrului, un machedon imputit, (scuzati limbajul dar il cunosc personal) va avea grija sa musamalizeze totul. Nu se autosesizeaza nimeni?!

Mihai
20 septembrie 2017
Lasand la o parte faptul ca este mama lui Sevil

Un om extraordinar care face totul din pasiune si din dragoste fata de copilasi , si intr-adevar...un foarte bun organizator ! Teatrul de papusi este viata ei..... si cu siguranta ca ar face asta si fara bani ! Am avut ocazia sa insotesc grupuri de copii la teatru , aceasta femeie m-a impresionat ....repet , traieste pentru copilasi si pentru teatru

Ismail via brussel
20 septembrie 2017
Ani trec amintirile rămân .

pe Mama lui sevlvin vice priministru f.e. o cunosc când aveam 10 ani cred că de 3 ori am fost la teatru sa născut cu un dar bucuria pentru copii .după 7 ani când am venit din Belgia nu mi-a lipsit o zi sa mai vad clădirea 2 zile am trecut cu o cazia festivalul ii Neversete vizitat tot orașul Ct. Ce mă uimit preturile as in lumea e mai altfel cu 60 sută prin comportament fie care pentru el și mai amabili an politețe cred că amenzile i-au schimbat .sănătate și putere tot de muncă lui Mama lui Sevlvin ,an Belgia preoți iec la pensie și tot mai muncesc la firme de curățenie la oameni acasă via ora.handicap lucrează femei peste 85 de ani cine are putere anainte muncă menține sănătatea un servici mai lenjer cum e crinweinkel haaa haa.salutari din Belgia West -vlanderen și putere de munca redacția cuget liber , ziarul replica ,radio skay ,radio constanta ,TV ProTV Ct , și digy ,tipografia Exim , și fundația centrass ong. Și special filiala turcă Ct .b.si canal d TV .an premiera filmului BAHAR o viața furata hhmmm asemănător cu viața de zi cu neamurile .

Adrian Badila - actor
20 septembrie 2017
pentru cei necunoscatori care in totdeauna isi dau cu părerea

Imi permit mai intâi sa îi răspun celui care a scris sub numele cititor nr.1. Sunt un actor al acestei instituții si sțiu ceea ce se întâmplă acolo. Dacă ai puterea și priceperea să organizezi și să administrezi spectacolele unui teatru pentru copii, de ce nu te angajezi la teatru. Nimeni nu se angajează pe salariul acestui post (câtiva năsturei acolo....). Această persoana este angajata de când este înființată această instituție 1956, un om devotat, generos, plin de viață și la această vârstă. Nu funcția lui Sevil a fost motivul menținerii lui Muezel ca angajat. Dacă faci atâta caz ar trebui să te interesezi ce pensie de mizerie are acestă persoană după mai mult de 50 de muncă. RUȘINE !!! Să arunci cu noroi este ușor.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9985 secunde