Lansare de carte în scop caritabil, la Mangalia

1064
Lansare de carte în scop caritabil, la Mangalia - carti-1354710402.jpg
Primăria Municipiului Mangalia și Clubul Artelor "Solteris", în parteneriat cu Filiala Crucii Roșii din Constanța organizează, joi, 6 decembrie, începând cu ora 18l30, la Casa de Cultură un eveniment umanitar, în scopul strângerii de fonduri pentru o fetiță bolnavă de cancer. Manifestarea culturală cuprinde o lansare de carte a scriitoarei Dora Alina Romanescu, din Mangalia care dedică volumul cu povestiri intitulat "Pe drumul dorului și al destinului", nepoatei sale de numai doi ani, care suferă de o boală gravă. 

Cartea se referă la povestiri decupate din viață, ce se încadrează în cele zece porunci bisericești și costă 30 de lei, bani care o vor ajuta pe Ioana Alberta să se bucure în continuare de inocența copilăriei.

Fetița a fost diagnosticată, recent, cu neuroblastom gradul IV, o formă rară de cancer la copii. Sub deviza "Citiți o carte pentru Ioana Alberta", doritorii care susțin lupta cu cancerul la copii o pot ajuta pe micuță să se facă bine. Ea are nevoie urgent de intervenție chirurgicală și tratament în străinătate. Tot în scop caritabil va fi scos la licitație un tablou al cunoscutului artist plastic din Mangalia, Robert Perko.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Lansări de carte
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Sâmbãtã, noaptea nu vine @ biblioteca ta"
Pagina a fost generata in 0.6698 secunde