Lăsați fără căldură, în toiul iernii! Mii de constănțeni, debranșați de la RADET din cauza datoriilor

981
5
Lăsați fără căldură, în toiul iernii! Mii de constănțeni, debranșați de la RADET din cauza datoriilor - fotofondradet-1485699049.jpg

Articole de la același autor

Mii de familii din municipiul Constanța ar putea să rămână fără căldură în apartamente din cauza datoriilor pe care asociațiile de proprietari le-au acumulat către RADET. Aceștia trebuie să achite astăzi sau mâine cel mai târziu, măcar o parte din sumele res-tante. În caz contrar, vor sta în frig în perioada următoare.


Regia este hotărâtă să le oprească furnizarea de agent termic consumatorilor rău-platnici, chiar dacă suntem în plină iarnă și afară temperaturile sunt preponderent negative. RADET anunță că va continua în zilele următoare să întreprindă acțiuni pentru izolarea consumatorilor rău platnici.


Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost somate 15 aso-ciații de proprietari și locatari care au facturi neachitate mai vechi de trei luni. Acestea însumează zeci de blocuri cu sute de apartamente care se vor trezi cu caloriferele reci. Pe lista rușinii se află A.P. 501, de pe strada Dumitru Marinescu nr. 130, cu blocurile N, Q, A.P. 322, de la bulevardul Ferdinand nr. 56, blocurile CS și R, A.P. 315, strada Ștefan cel Mare nr. 15, blocurile MF, MK, A.P. 292, strada Mărțișorului nr. 7, blocurile FD, A.L. 55, strada Nufărului nr. 2, blocurile 21 și 13, A.P. 243, aleea Pelicanului nr. 31, blocul G, A.P. 357, strada Pajurei nr. 2, blocul FG, A.P. blocurile E8, F8, E9, F9, aleea Topolog nr. 1, A.P. 176, aleea Dealului nr. 3, blocurile E9, F și F9, A.L. OB 6, de pe strada Zefirului nr. 13, blocul OB6, A.L. OB5, strada Zefirului nr. 15, blocul OB5, A.P. 594, strada Bravilor nr. 2, blocul F6, A.P. Bloc C3, scara A, de pe aleea Topolog, A.L. OB3, strada Zefirului nr. 28 și A.P. 232, de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, blocul LV34.


Plătiți urgent!


"În cazul în care, până pe 31 ianuarie, asociațiile rău platnice menționate nu vor face plăți semnificative, nu vor încheia convenții de eșalonare și nu vor semna un angajament în sensul să își vor achita viitoarele facturi în termenul scadent, RADET va sista furnizarea serviciilor către acestea. Rugăm totodată membrii asociațiilor de proprietare, care și-au achitat obligațiile către asociație, să solicite conducerii asociației să facă dovada plății facturilor către fur-nizorul de energie termică spre a nu risca sistarea acestui serviciu. Mulțumim cu deosebit respect tuturor clienților noștri care își achită în termenul scadent facturile și nu înregistrează datorii față de furnizorul de energie termică și îi invităm și pe ceilalți să procedeze similar", explică directorul general al RADET Constanța, Liviu Popa.


Toți consumatorii ce înregistrează datorii la plata facturilor trebuie să efectueze urgent plăți. Puteți achita la casieriile RADET de pe strada Badea Cârțan, de pe aleea Cutezătorilor nr. 13 și strada Nicole Bălcescu nr. 14 sau la oricare dintre sucursalele BRD sau Banca Transilvania de pe raza municipiului Constanța.


"Menționăm că RADET este pregătită să asigure în continuare serviciile pentru a realiza confortul termic necesar în locuințele constănțenilor, indiferent de evoluția temperaturilor exterioare și de condițiile meteo", mai spune șeful RADET Constanța.


Comentează știrea

costel
30 ianuarie 2017
regia din regii

Daca Radet debranșează consumatori, foarte bine, sa lase oamenii sa plece din rețeaua Radet. Decât primăria sa subvenționeze gigacaloria mai bine ar subvenționa consumatorii cu o centrala termica. Si ar scăpa de acordarea subvențiilor in fiecare an.

tanta
30 ianuarie 2017
Pai cum asa

Pai omul primeste centrala termica. Dupa aia trebuie sa ii dai subventie la gaz, ca nu te mai voteaza altfel. PSD-ul este interesat de pomeni pt cei multi si prosti, astfel incat sa fie votati si sa fure in stil mare. Morala: paine si circ.

Răspuns la: regia din regii
Adăugat de : costel, 30 ianuarie 2017
Daca Radet debranșează consumatori, foarte bine, sa lase oamenii sa plece din rețeaua Radet. Decât primăria sa subvenționeze gigacaloria mai...
Popescu
30 ianuarie 2017
Rau platnici

Nu asociatiile au datorii ci oamenii care nu platesc la timp si isi bat joc de semenii lor Centrala pe gaze e solutia. In luna decembrie am platit intretinere 210 platind si tevile din casa . Gazul a venit 100, total 310 fata de 800 sau 1000 lei platiti de cei centralizati

Ionescu
30 ianuarie 2017
pentru tanta

Tanta esti o tampita , nu toti sunt pomanagii

Ionescu
30 ianuarie 2017
pentru tanta

Tanta esti o tampita , nu toti sunt pomanagii . Poate parintii tai sunt, buna educatie ti-au dat

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Social : De unde pot fi ridicate facturile RADET
Pagina a fost generata in 0.4449 secunde