Legături directe pe tren pentru cei care vor să plece la Halkali/Istanbul, Sofia, Varna

363
Legături directe pe tren pentru cei care vor să plece la Halkali/Istanbul, Sofia, Varna - trenuri-1654522193.jpg
Veşti bune pentru persoanele care vor să călătorească spre Halkali/Istanbul, Sofia, Varna și retur. CFR Călători anunţă că, în perioada 3 iunie - 3 octombrie 2022, pasagerii vor avea zilnic legături directe de la București către aceste destinaţii. Trenul către Halkali/Istanbul va avea în compunere un vagon cușetă, iar trenul către Varna sau Sofia va avea în compunere două vagoane clasă.

O călătorie de la Bucureşti Nord la Halkali/Istanbul (sau retur) costă 53,2 euro la vagon cușetă cu patru locuri. Un bilet pentru o călătorie Bucureşti Nord - Varna costă 22 euro, iar Varna - București Nord costă 28,2 euro la vagon de clasa a 2-a.

De asemenea, un bilet pentru o călătorie de la Bucureşti la Sofia (sau retur) costă 29,8 euro la clasa a 2-a. Biletele sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6893 secunde