Legea pensiilor, aproape de final. Ce spune noul ministru al Muncii

1014
Legea pensiilor, aproape de final. Ce spune noul ministru al Muncii - simonabucuraoprescu-1690289630.jpg
Legea pensiilor a ajuns aproape de final. Noul ministru al Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a precizat că aceasta va fi gata în curând.
„Va trebui să fim gata cu legea pensiilor pentru cererea de plată 3, atât cu așa-numitele pensii de serviciu, cât și cu pensiile de contributivitate. Suntem pregătiți în orice scenariu, inclusiv pentru cele de serviciu așteptăm decizia CCR de miercuri. Avem 3 scenarii posibile. Deja evaluăm indiferent care va fi decizia Curții”, a spus Simona Bucura-Oprescu.


Ministrul Muncii a precizat care sunt cele trei scenarii: „CCR declară constituțională legea, parțial neconstituțională sau integral neconstituțională. Indiferent de decizie, la nivelul Ministerului Muncii ne-am pregătit”, a spus aceasta la Digi24.


Simona Bucura Oprescu a mai spus că a constituit o echipă care lucrează „pe deadline-uri, pentru a fi foarte atenți în permanență cu ce avem de făcut pe țintele și jaloanele din PNRR”.


„Primul ordin pe care l-am emis în calitate de ministru are ca obiect constituirea unui task force, o echipă la nivelul Ministerului Muncii care nu face altceva decât să lucreze pe calendar, pe deadline-uri, pentru a fi foarte atenți în permanență cu ce avem de făcut pe țintele și jaloanele din PNRR. Ministerul Muncii înseamnă și bani dacă ne facem reformele la timp”, a declarat Simona Bucura Oprescu




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5142 secunde