"Libertatea de a-mi schimba viața!" - proiect de reintegrare socială

153

Articole recomandate

Mâine, 5 septembrie, începând cu ora 11,00, la Hotel Oxford, Constanța, Inspectoratul Școlar Jude-țean (ISJ) Constanța, Penitenciarul Poarta Albă, Penitenciarul București - Jilava, Asociația Sigma Development Center și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov organizează o conferința de presă cu ocazia lansării proiectului "Libertatea de a-mi schimba viața! - proiect pentru reintegrarea în educație a persoanelor care au părăsit timpuriu sau au abandonat școala, aflate în detenție în regiunile București - Ilfov și Sud-Est".

Acesta este un program ce își propune implementarea unor măsuri corective a fenomenului de părăsire timpurie a școlii și reintegrarea în educație a 442 de astfel de persoane aflate în detenție, prin dezvoltarea activităților de educație de remediere și a unui program flexibil și adaptat la nevoile beneficiarilor, de tip a doua șansă.

În cadrul programului se regă-sesc servicii de orientare profesională, module de dezvoltare personală și consiliere psihologică, activități de învățare non-formală și dezvoltare de abilități și cunoștințe, stimulând participarea continuă la educație și dezvoltarea de competențe relevante pentru piața muncii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3528 secunde