Licitație pentru închirierea sectoarelor de plajă

341
Licitație pentru închirierea sectoarelor de plajă - constanta3-1330418172.jpg
Administrația Naționala "Apele române" - Administrația Bazinală de Apă "Dobrogea Litoral" organizează licitație publică pentru transmiterea dreptului de folosință a plajei Mării Negre.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă este licitație publică. Tipul contractului este de închiriere pentru unul sau mai multe sezoane estivale.

Caietul de sarcini se poate procura de la sediul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral - Biroul Mecanism Economic și Sinteze Economice din Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 127. Prețul unui caiet de sarcini este de 224 lei (TVA inclus).

Ofertele pentru licitație se vor depune la secretariatul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. Data limită de depunere a ofertelor este 13 martie 2012, ora 16,00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Administrației Bazinale de Apă "Dobrogea Litoral", în perioada 14 - 18 martie, ora 11,00. Durata de valabilitate a ofertelor, ce trebuie redactate în limba română, este de 60 de zile de la data deschiderii acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Februarie 2012
Stire din Social : Istoria ciuruită a Constanței
Pagina a fost generata in 2.1102 secunde