Liviu Dragnea, la Constanța / Familiile afectate, principala prioritate

118
Liviu Dragnea, la Constanța / Familiile afectate, principala prioritate - 1371723188dragnea-1403334191.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile din Constanța, unde mai multe locuințe au fost inundate, spun că apele s-au retras din casele oamenilor, iar vicepremierul Liviu Dragnea, care a condus comandamentul pentru inundații, a solicitat ca familiile afectate să fie "principala prioritate" și să primească ajutor dacă este cazul, scrie mediafax.ro.

Prefectul de Constanța, Radu Volcinschi, a spus, vineri seară, la comandamentul pentru inundații, că județul s-a confruntat cu ploi deosebit de puternice, în cursul nopții trecute înregistrându-se 74 de litri pe metru pătrat în câteva localități, iar vineri, 115 litri pe metru pătrat în zona Adamclisi.

El a menționat că în prezent apele s-au retras din casele oamenilor.

Vicepremierul Liviu Dragnea, care a condus comandamentul de la Prefectura Constanța, a solicitat autorităților să aibă grijă de familiile care au fost afectate de inundații.

"Cel mai important lucru a fost să nu existe victime. Evaluarea mea este că ați acționat bine, unitar. Rugămintea mea este să aveți ca prioritate familiile care au avut casele inundate, e principala prioritate. Să fiți mai activi, să nu așteptați să vă sune primarul", a spus Liviu Dragnea, cerând autorităților să verifice dacă sunt oameni care au unde să doarmă peste noapte sau dacă au hrană suficientă.

De asemenea, vicepremierul a solicitat ca plajele afectate de inundații să fie curățate în cel mai scurt timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0975 secunde