VINE DIN NOU POTOPUL! COD ROȘU de INUNDAȚII la CONSTANȚA

2467
1

Articole de la același autor

INMH a emis o avertizare de COD ROȘU de inundații în tot județul Constanța. Codul a intrat în vigoare la ora 12.00 și va rămâne valabil până la ora 20.00.


Ce spun pompierii de la ISU Dobrogea despre codul roșu 


Potrivit situației hidrologice COD ROȘU, în intervalul 12:00 - 20:00, se vor produce în continuare scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici din jud. Constanța, cu efect de inundații locale precum și puternice eroziuni ale plajelor din zona costieră. Fenomenele se pot produce în bazinele hidrografice Urluia, Valea Mare, Valea Baciului, Valea Albești și pe alte râuri mici din jumătatea de Sud a județului.


PLOUĂ FĂRĂ OPRIRE


Potrivit meteorologilor, de azi dimineață de la ora 6,00 și până la ora 9,00, în localitatea Albești s-au înregistrat 115,5 litri pe metru pătrat, iar în Mangalia 96 de litri pe metru pătrat. Cantități importante de precipitații au fost și la Deleni (60 de litri pe metru pătrat), la Adamclisi (81,6 de litri pe metru pătrat), Ion Corvin (92 de litri pe metru pătrat), Topraisar -sat Biruința (82 de litri pe metru pătrat.  


GOSPODĂRII INUNDATE


O casă a fost inundată în localitatea Deleni, zece case inundate în comuna Adamclisi, 70 de hectare de teren agricol în comuna Adamclisi, 9,5 km de drum afectat în comuna Adamclisi, șase case inundate în Mangalia, o casă și o gospodărie în Limanu, o casă și trei gospodării inundate în comuna Tuzla, 20 de case inundate în localitatea Dobromir, o casă inundată în comuna Albești, un autovehicul avariat și plaje inundate, cu crearea de ravene în zona localităților Constanța, Costinești și sudul litoralului.


Comentează știrea

cainele maidanez
20 iunie 2014
in numele celor 20 000 caini maidanezi

eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6444 secunde