Debitul Dunării este în ușoară scădere. Persistă pericolul să cedeze digurile

465
Debitul Dunării este în ușoară scădere. Persistă pericolul să cedeze digurile - debituldunarii-1401633201.jpg

Articole de la același autor

Debitul Dunării pe sectorul ce aparține județului Constanța este în scădere ușoară. Având în vedere că presiunea pe diguri încă există, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență - Grupul de Suport Tehnic pentru Inundații și Accidente la Construcții Hidrotehnice, împreună cu reprezentanții Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, monitorizează în permanență lucrările hidrotehnice cu rol de apărare pe raza județului Constanța de către repre-zentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanța.

În cursul zilei de sâmbătă, din cauza ploilor torențiale, Comitetele Locale pentru Situații de Urgență și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit în satul Ivrinezu Mare, comuna Peștera și în orașul Hârșova. La Ivrinezu Mare, au fost inundate două locuințe și două anexe gospodărești și grădinile aferente celor două locuințe. S-a intervenit cu o motopompă și un buldoexcavator.

De asemenea, la Hârșova, în zona Căpităniei Portului Hârșova, s-a intervenit cu o motopompă și doi voluntari de la Primăria Hârșova și cu o motopompă aparținând SC RAJA SA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3441 secunde