Galerie FOTO / Mai multe străzi din Constanța, inundate după ploile torențiale de sâmbătă

857
4

Articole de la același autor

Temerile meteorologilor s-au adeverit sâmbătă, la Constan-ța, când o rupere de nori de câteva minute a acoperit numeroase străzi din municipiu.

Potopul s-a pornit în jurul prânzului și, deși nu a durat mai mult de 30 de minute, cantitatea de apă a fost suficientă cât să creeze probleme. Dis-peceratul RAJA a fost ulterior asaltat de sesizări din partea constănțenilor, privind sistemul de canalizare stradal.

"În jurul orei 14,00, se înregistraseră 27 de reclamații, atât în Constanța, cât și la Mangalia și în Cumpăna. La nivelul municipiului, cele 14 sesizări au venit din zonele Casa de Cultură, de pe străzile București și Eliberării, din zona CET, de pe strada Vârful cu Dor, bulevardul Aurel Vlaicu și aleea Egretei, din Poarta 6, de pe străzile Mărțișorului, Brizei, Nehoiului, din Faleză Nord, de pe strada Pescarilor, din Satul de Vacanță și din cartierul Medeea. La Mangalia, s-au primit 11 reclamații din zonele Colonii și 1 Decembrie, iar la Cumpăna, s-au înregistrat două reclamații. Echipele de intervenție au răspuns la toate solicitările și le-au rezolvat în timp rezonabil", a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al RAJA.

Lucrătorii RAJA au mai intervenit și în zonele sensibile ale orașului Constanța, la Delfinariu și Dacia, dar și în cartierul Coiciu, pe străzile Izvor și Belșugului.

"Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/66.44.44", a mai adăugat reprezentantul RAJA. 

Comentează știrea

http://www.gpsnewz.com
12 iulie 2014
http://www.gpsnewz.com

mulberry outlet bath opening hours mulberry outlet online mulberry outlet uk online http://www.gpsnewz.com

Mulberry Sale
20 septembrie 2014
Mulberry Sale

http://www.snusbutiken.co.ukMulberry Sale Mulberry Sale

Mulberry Outlet
21 septembrie 2014
Mulberry Outlet

http://www.snusbutiken.co.ukMulberry Sale Mulberry Outlet

Mulberry Sale
19 octombrie 2014
Mulberry Sale

http://sustrad.co.ukMulberry Bags Mulberry Sale

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6394 secunde