Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova

472
Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova - 1-1593179738.jpg

Articole recomandate

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat vineri avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de joi, conform Digi24.


Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: "Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație". "Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat", a precizat el. 


Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că "a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva" și că încearcă să facă același lucru și acum.


În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea. 


Problemele fostului președinte nu se opresc aici: tot vineri a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzațiile din dosarul Tel Drum.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7681 secunde