Liverpool, campioană în Premier League după 30 de ani

1752
Liverpool, campioană în Premier League după 30 de ani - liverpool-1593180190.jpg

Articole de la același autorFC Liverpool a devenit campioană a Angliei la fotbal pentru prima oară după o pauză de trei decenii, în urma eșecului suferit de principala sa contracandidată la titlu, Manchester City, pe terenul formației Chelsea Londra (scor 1-2), joi seara, în cadrul etapei a 31-a din Premier League.


Cu un avans de 23 de puncte față de City înaintea ultimelor șapte etape ale sezonului, elevii antrenorului Juergen Klopp au dominat cu autoritate actuala ediție a primei ligi engleze, cucerind al 19-lea titlu din istoria grupării de pe Anfield.


Sosit în urmă cu cinci ani la conducerea "cormoranilor", Juergen Klopp reușește să aducă al patrulea trofeu important în vitrina lui Liverpool, după cele cucerite anul trecut în Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor.


Jucătorii lui FC Liverpool au urmărit împreună meciul dintre Chelsea și Manchester City de pe Stamford Bridge, la finalul căruia au sărbătorit titlul, la fel ca și fanii "cormoranilor", care s-au adunat în jurul stadionului Anfield, unde au cântat și au aprins petarde.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5947 secunde