Locuitorii din Ovidiu, lăsați fără apă de constructorii șoselei de centură

424
Locuitorii din Ovidiu au fost lăsați fără apă potabilă mai bine de 30 de ore. Avaria a survenit în cursul zilei de luni, 7 martie, în jurul orei 17,00, din cauza muncitorilor de la firma care efectuează lucrările de construcție la șoseaua de centură a Constanței. Aceștia au rupt conducta de fontă cu diametrul de 500 mm, ce alimentează jumătate din localitatea Ovidiu.
Pentru a limita pagubele, reprezentanții S.C. RAJA S.A. au întrerupt imediat furnizarea apei potabile pe conductă pentru jumătate din localitate, respectiv imobilele de pe partea stângă a drumului național cu sensul de mers înspre București.
Aceasta este însă cea de-a doua greșeală a societății de construcții. În luna februarie a anului trecut, muncitorii companiei au lăsat fără apă zeci de mii de abonați din Cumpăna. "Societatea care face lucrările nu are nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat. Conform legii, reprezen-tanții săi erau obligați să obțină asistență tehnică din partea RAJA Constanța pe toată perioada de desfășurare a lucrărilor, tocmai pentru evitarea unor astfel de situații grave, cu repercusiuni asupra a zeci de mii de abonați. În aceste condiții, societatea va trebui să suporte pierderile înregistrate, dar și costurile lucrărilor de reparații necesare", a precizat purtătorul de cuvânt al regiei, Irina Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.411 secunde