Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta

267
Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta - joburi31123800-1333876599.jpg
Constănțenii care își caută un serviciu au la dispoziție, săptămâna aceasta, 348 locuri de muncă. O mare parte din acestea sunt în domeniul construcțiilor, dar și în comerț și alimentație publică.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, în intervalul 6 - 13 aprilie 2012, posturi de șef departament, șef schimb, șef departament mărfuri alimentare și nealimentare, medic stomatolog, coordonator în materie de securitate și sănătate în muncă (se cer studii superioare), tehnician electromecanic, operator control nedistructiv, operator calculator electronic și rețele, casier trezorier, funcționar economic, șef raion/adjunct mărfuri alimentare/nealimentare, bucătar, ajutor ospătar, ospătar (chelner), barman, cameristă hotel, lucrător comercial, agent de securitate, agent de intervenție pază și ordine, operator la mașini-unelte semiautomate și automate, tâmplar universal, vulcanizator de produse industriale din cauciuc, femeie de serviciu, spălătoreasă lenjerie, manipulant mărfuri și lucrător bucătărie (spălător vase mari).

Persoanele interesate se pot adresa A.J.O.F.M. Constanța, strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.537, inspector de specialitate Bogdan Petică, e-mail [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.594 secunde