LOTERIA BONURILOR FISCALE. Șansă dublă de câștig, de Paște

129
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Șansă dublă de câștig, de Paște - bonurifiscale-1492330099.jpg

Articole recomandate

Loteria Română a anunțat că în ziua de Paște, pe 16 aprilie, vor avea loc două extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, cea lunară obișnuită și cea specială de Paște, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie - 31 martie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.


De asemenea, tot duminică, este programată și extragerea lunară obișnuită, a bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 martie. Și în acest caz, fondul de premiere este tot de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.


Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. 


"Prima etapă constă în extragerea bilelor care vor determina ziua și luna emiterii, precum și valoarea bonului câștigător pentru extragerea ocazională și a bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonului câștigător, pentru cea lunară", arată compania.


Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.


Extragerile din prima etapă vor fi organizate în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:00.


Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române.


Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.














Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0327 secunde