Loto/ Câștigătorul de duminică și-a ridicat astăzi premiul

241
Loto/ Câștigătorul de duminică și-a ridicat astăzi premiul - loto-1345550887.jpg
Câștigătorul marelui premiu de duminică la Loto 6/49 și-a ridicat astăzi premiul de peste 4,5 milioane de euro. El nu a dorit să i se facă publică identitatea, dar a transmis românilor să joace în continuare, căci nu este o păcăleală.

Câștigătorul s-a prezentat marți pentru a-și încasa premiul la categoria I obținut la tragerea Loto 6/49 din 19 august, în valoare de 20.283.270,27 lei (peste 4,5 milioane de euro).Suma care a ajuns la jucător după reținerea impozitului este de 15.212.602,27 lei, acesta spunând că nu s-a hotărât încă ce va face cu banii, dar va fi chibzuit.

Câștigătorul este un bărbat tânăr, din Târgu Jiu, este căsătorit și are un copil. Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanții Loteriei Române, s-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată, care înțelege că un asemenea câștig este o mare șansă care trebuie valorificată cât mai bine, cu multă înțelepciune. Joacă de mai mulți ani la Loto 6/49, săptămână de săptămână. În afară de Loto 6/49, își încearcă norocul și la Joker, la care a obținut, până acum, câteva câștiguri de valoare mică. Numerele câștigătoare au semnificație personală și este pentru prima dată când a jucat această variantă de șase numere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4533 secunde