Crin Antonescu: NU mă retrag din politică

258
2
Crin Antonescu: NU mă retrag din politică - crinantonescuusl23-1345550128.jpg
Președintele interimar al României, Crin Antonescu, a susține o conferință de presă la sediul său de campanie pe tema invalidării referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu. Cu privire la retragerea din viața politică, "promisă" înaintea referendumului, Antonescu a replicat: "Am spus că dacă Băsescu nu va fi demis din voința alegătorilor români mă voi retrage definitiv din politică. NU mă retrag din politică pentru că Băsescu a fost demis în realitate, pe fond, pe temeiuri de majoritate. Nu mi-am luat angajamentul de demisie nici în fața Comisie Europene, nici a Departamentului de Stat al SUA, nici a majorității CCR. Azi rămân și eu și PNL în serviciul oamenilor care sunt nedreptățiți. Rămân în serviciul celor care și-au spus cuvântul. Cel care trebuie să demisioneze e Traian Băsescu. Eu nu fug în fața tuturor combinațiilor de putere pe care Băsescu le face".

Comentează știrea

Dorin Cocos
21 august 2012
Cine a declarat asa ceva ??? Ghici ghicitoarea mea

As vrea sa spun cateva lucruri care mi se par importante, in aceasta campanie, apar interesul meu, scaunul meu si Uniunea Europeana si Banca Mondiala "Vreau sa va spun ca de la bun inceput am avut in atentie doua variante, cresterea TVA de la 19 la 24%, deasemeni pensiile si salarile 15 si 25% vor fi alocati..apar interesul meu"

POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN
21 august 2012
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN, NU TRAIAN BASESCU !!!

As dori sa subliniez importanta tarilor in curs de dezvoltare, situatia e destul de grava. Mai mult de 4 miliarde de oameni lucreaza in saracie si pentru acest deceniu...dragi conpatrioti.,,situatia lor a continuat...sa se inrautateasca..In timp ce tarile bogate..un mic grup de bogati..au adunat 10 si 10 de miliarde de dolari...din tarile...in curs de dezvoltare !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN PD-L CREDE ALTFEL BASESCULE DEMISIA DE ONOARE POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN BASESCULE DEMISIA DE ONOARE

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9098 secunde