LOTO. O nouă posibilitate de a juca la loto

397
LOTO. O nouă posibilitate de a juca la loto - loto-1604325991.jpg

Articole de la același autor

Participarea la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc este posibilă, începând de astăzi, și prin intermediul celor peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay care se află în toată țara. Rețeaua de vânzare a C.N. ”Loteria Română” S.A. ajunge astfel la peste 7.100 de locații de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto.


 Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face, în siguranță, atât cash cât și cu cardul, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.


Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată  SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. "Loteria Română" S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.


Lista locațiilor în care sunt amplasate Stațiile de Plată SelfPay este disponibilă pe site-ul www.selfpay.ro precum și pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8512 secunde