LOVITURĂ DURĂ PENTRU PROPRIETARII DE CASE ȘI APARTAMENTE. IMPOZITUL VA FI PLĂTIT ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA DE PIAȚĂ A IMOBILULUI

1869
3
LOVITURĂ DURĂ PENTRU PROPRIETARII DE CASE ȘI APARTAMENTE. IMPOZITUL VA FI PLĂTIT ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA DE PIAȚĂ A IMOBILULUI - 1-1456743621.jpg

Articole recomandate

Românii ar putea fi obligați, în curând, să plătească noi impozite și taxe pe proprietate, Guvernul având în lucru o variantă prin care sistemul de impozitare să fie bazat pe valoarea de piață a imobilelor, nu pe baza amplasării lor.


"Trebuie să spunem deschis că, în următorii 2 ani, 2016-2017, nu există perspectiva unor creșteri semnificative ale transferurilor de la bugetul central sau al transferului a noi surse de venit din actualul nomenclator de taxe și impozite. Noul Cod Fiscal oferă o relaxare fiscală care sperăm să aibă un efect benefic atât asupra dezvoltării economice, cât și asupra gradului de colectare a veniturilor bugetare, dar acesta, foarte probabil, nu se va manifesta imediat. Poate analizăm trecerea la un sistem de impozitare bazat pe valoarea de piață a imobilelor și nu pe baza amplasării lor", a spus premierul Dacian Cioloș, citat de profit.ro.


La acest moment, taxele pe locuințe sunt calculate în funcție de valoarea impozabilă, mult mai mică decât cea de piață. Impozitarea imobilelor raportat la valoarea de piață ar majora cuantumul impozitului impus populației.



Comentează știrea

lvaloarea de piata chiliei
29 februarie 2016
aberatiile parasutatilor

Cine stabileste valoarea de piata? Doar cererea si oferata. Cum oferta este foarte mare ar reiesi ca impozitele vor scadea. Ciolos vrea sa faca un mercurial? Oameni care n-au nici o legatura cu realiatatea. Ei judeca cetatenii dupa miile de euro pe care le au ei pe luna,basca alte beneficii si spagi. Te apuca greata cind te gindesti cine ne conduce si cine ne hotaraste soarta. De multe ori era mai bine cind era mai rau.

Cosmin
29 februarie 2016
Cum sa faci bani in timpul liber!

Cum sa faci bani in timpul liber! Oportunitatea anului vine acum printr-un senzational curs online si GRATUIT care te invata repede si usor cum sa faci bani in timpul liber! Citesti cateva lectii foarte captivante care te invata pas cu pas cum sa faci bani in timpul liber! Cand vrei si tu foarte mult acest curs, cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

vasi
1 martie 2016
La spagi mari, taxe mari

Cat timp romani ii vor trata cu blândețe pe acești politicieni șpăgari nu se va schimba nimic în bine pentru romani. De la politicieni nu primim decât minciuni și taxe. Cred ca-ar trebui sa le dam și noi ceva în schimb.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.183 secunde