Lucrări CET. Cartierul Tomis Nord din Constanța, fără apă caldă și căldură, astăzi

135
1
Lucrări CET. Cartierul Tomis Nord din Constanța, fără apă caldă și căldură, astăzi - apascolifaraapa-1452584851.jpg

Articole de la același autor

Pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de termoficare, Electrocentrale Constanta (CET) a întrerupt, astăzi de dimineață, furnizarea de agent termic primar către mai multe puncte termice din Constanța.

Astfel, RADET nu poate furniza apă caldă și căldură către o mare parte a cartierului Tomis Nord. Sunt afectați consumatorii din zonele Stadion Badea Cârțan, Penny, Club Sportiv Badea Cârțan, Rustic, Piața Roșu, Macul Roșu.

Furnizarea aei calde și a încălzirii va fi reluată în jurul orei 16, după repornirea instalațiilor CET.

Pentru informatii suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET Constanța care funcționeaza non-stop, la numarul de telefon 0241/616.792, sau puteți accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro.

Comentează știrea

Pintea
12 ianuarie 2016
M-am hotarat -renunt

Era bine sa dati si prima parte a anuntului : In aceasta perioada nu se va furniza energie termica (incalzire si apa calda de consum) prin urmatoarele puncte termice: 44, 45, 48, 50, 51, 52....... astfel stiam exact unde este oprita caldura .Este a patra intrerupere a agentului termic incepand cu noiembrie.Ce nu inteleg daca instalatiile CET sunt oprite de ce nu este afectata intreaga magistrala 2.Singura solutie civilizata -gazele.M-am hotarat, astept sa treaca aceasta iarna si voi renunta la serviciile mizerabile de termoficare.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4589 secunde