Lucrări de îngrijire a spaţiilor verzi, în mai multe zone din Constanţa

111
Lucrări de îngrijire a spaţiilor verzi, în mai multe zone din Constanţa - xlucrarideingrijire-1642595297.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de corecție și toaletare a arborilor care prezintă un pericol pentru pietoni, clădiri sau mașini continuă și în această săptămână, în municipiul Constanţa. Echipele Serviciului Spații Verzi și ale firmelor prestatoare acționează în mai multe zone ale orașului: străzile Solidarității, Dezrobirii, Cișmelei, Lupeni, Industrială, Adamclisi, bulevardul Tomis, precum și în parcurile Tăbăcărie, Doraly, Tomis II.

„În anumite situații, atunci când arborii sunt prea afectați, este necesară tăierea totală a acestora. În urma acestei intervenții rămân cioturi și buturugi pe care echipele le extrag săptămâna aceasta din zona centrală a orașului, din cartierele KM 4 - 5 și Abator”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, în paralel, se salubrizează spațiile verzi din Constanța. Se greblează frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale, sunt măturate aleile și strânse gunoaiele din parcurile Dragoslave, Far, Arheologic, Tăbăcărie, Poarta 6, de pe faleza Cazinoului, străzile I.L. Caragiale, Lupeni, bulevardele I.C. Brătianu și Alexandru Lăpușneanu, dar și în cartierele Tomis III, Inel II sau Tomis Nord.

„Aceste operațiuni sunt executate atât de echipele Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, ale firmelor prestatoare, ale operatorului de salubrizare cât și de persoanele care beneficiază de venitul minim garantat. Pentru ca munca acestor oameni să nu fie în zadar, vă rugăm să nu mai aruncați gunoaie la întâmplare, ci doar în locurile special amenajate”, mai transmit reprezentanţii autorităţilor locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9618 secunde