Lucrări ENEL. Află aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

67
Lucrări ENEL. Află aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - electric-1432194466.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în stațiunea Mamaia, între orele 8 și 17, sunt afectați agenții economici din zona Cazino, cu zona de promenadă, Piațeta Cazinou și restaurantele din apropiere. 


În restul județului, între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Limanu - parțial, pe străzile Căminului, Mărului, Castanului, Pinului, Pichetului, Grănicerului, Morii, Mihai Eminescu, Eroilor și Bradului, dar și în localitatea Agigea, pe străzile George Enescu, Grigorș Dinicu, Mihai Jora, Ion Voicu, Filat Barbu, Andrei Mureșeanu, Gorun Mircescu, aleea Rapsodiei, Constantin Nenițescu și Ion Bitzan. De asemenea, între orele 8 și 18, sunt întreruperi în localitatea Tuzla, parțial, între orele 8,30 și 19,30, în localitățile Topalu și Hârșova - parțial, iar între orele 9 și 18, în localitatea Peștera - total.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0282 secunde