Lucrări Enel/ Mangalia și 23 August, fără curent electric astăzi

468
Lucrări Enel/ Mangalia și 23 August, fără curent electric astăzi - bececo-1335081228.jpg
Echipele Enel Distribuție Dobrogea execută astăzi, începând cu ora 6,00 și până la ora 18,00, o amplă lucrare de pregătire a modernizării stației de transformare Neptun. Pentru a realiza în siguranță aceste lucrări complexe și pentru a grăbi finalizarea lor, este necesară întreruperea parțială (în secvențe de câte patru ore) a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din orașul Mangalia și din localitatea 23 August. De asemenea, în intervalul precizat, va scădea gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică al stațiunilor din sudul litoralului.

În aceste condiții, consumul stațiilor de transformare Neptun, Mangalia Nord, Șantier Naval Daewoo Mangalia, Mangalia Vest va fi preluat parțial din rețeaua de medie tensiune, din stațiile Eforie, Costinești și Tătaru pentru 12 ore în ziua de duminică, 22 aprilie.

Principalele localități care ar putea fi afectate de eventuale întreruperi ale alimentării cu energie electrică în cursul zilei de astăzi sunt Costinești, Neptun, Olimp, Jupiter, Venus, Saturn, Cap Aurora, 23 August, Dulcești, Pecineaga, Moșneni, Mangalia, Vama Veche, 2 Mai, Limanu, Pompe Apă - RAJA - Galeșu, Dulcești, Albești, Hagieni, S.N. Daewoo Mangalia. În eventualitatea apariției unor întreruperi in rețeaua de înaltă tensiune și medie tensiune, acestea vor fi remediate în regim de urgență, urmând ca timpul de realimentare al consumatorilor să se facă în aproximativ 120 de minute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Social : Logo Google, dedicat Zilei Pământului
Pagina a fost generata in 1.4412 secunde