Lucrări ENEL/ Vezi aici unde se oprește curentul electric astăzi

213
Lucrări ENEL/ Vezi aici unde se oprește curentul electric astăzi - 11134171-1343805028.jpg
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea, Zona MTJT Constanta, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,00 și 16,00, sunt afectați consumatorii din zona Tăbăcărie - strada Dorobanți și cei din zona C.A.P. Anadalchioi - Depozitul de înghețată Elion, străzile A.D. Xenopol, Breaza, Vrâncioaiei, Voievozilor, Teleajen, Posada, Scheia, Putna și Crasna.

În același interval vor fi întreruperi și în localitatea Tuzla - străzile Recoltei, Biruinței, Inului, Aviatorilor, Fermei, Grădinilor, Lalelelor, Cerbului, Grindului, în localitatea Agigea - străzile Nicolae Titulescu, Ion Creangă, Nicolae Iorga, Corneliu Leu, Ion Slavici, Alexandru Vlahuță, Dinu Cocea, în Chirnogeni, dar și în localitățile Mircea Vodă - străzile Mărului, Fulgerului, Mărgăritarului, Livezilor, DN 22 C și în Valea Dacilor, străzile Dreptății și Siminoc.

De asemenea, între orele 8,30 și 17,00, se oprește curentul în Năvodari - străzile Cantonului, Constanței, Gării, Plopilor, Stadionului și Teiului și în localitățile Palazu Mic și Gura Dobrogei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7196 secunde